Política de privadesa

Data d’entrada en vigor: 3/6/2024

La vostra privacitat és important per a nosaltres. En aquesta Política de privacitat, expliquem quina informació recopilem, com la utilitzem i les vostres opcions respecte a la recopilació i ús d’aquesta informació.

Recopilació i ús de la informació

Recopilem diverses categories d’informació per diversos fins per tal de proporcionar i millorar els nostres serveis. Aquesta informació pot incloure:

  • Informació de contacte, com el vostre nom, adreça de correu electrònic i número de telèfon.
  • Informació demogràfica, com la vostra edat, gènere i ubicació.
  • Informació de pagament, si feu una compra a través del nostre lloc web o altres plataformes de venda.
  • Informació sobre el vostre dispositiu, com la vostra adreça IP, tipus de navegador, sistema operatiu i identificadors de dispositius únics.

Utilitzem aquesta informació per proporcionar i millorar els nostres serveis, comunicar-nos amb vosaltres, processar pagaments i complir amb les obligacions legals.

Divulgació de la informació

No compartim la vostra informació personal amb tercers, llevat que sigui necessari per proporcionar els nostres serveis o compleixi amb les obligacions legals.

Seguretat de la informació

Prendrem mesures raonables per protegir la vostra informació personal contra accés no autoritzat, ús, alteració o destrucció.

Canvis a aquesta política de privacitat

Podem actualitzar aquesta Política de privacitat de tant en tant. Us notificarem de qualsevol canvi publicant la nova Política de privacitat en aquesta pàgina.

Contacte

Si teniu alguna pregunta sobre aquesta Política de privacitat, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través de info@tecnicsemporda.com

Desplaça cap amunt