Login | dimarts, 1 / desembre / 2020
 
Seguretat Minimitza
 
 
A Tècnics Empordà S.C li va sorgir la demanda de serveis auxiliars a la seguetat i per complimentar els serveis que la demanda exigeix a passat a formar part com a franquia de Barnaporters en la secció d'alarmes d'intrusió, duen a terme les instal.lacións , reparacions i manteniments.

A Tècnics Empordà S.C  som conscients que és imprescindible la perfecta coordinació amb la receptora. És per això que l'objectiu principal és poder oferir un servei integral.

Consulti'ns sense compromís i l'atendrem personalment.
972-156213

 

 

 

 

 Les funcions principals de les empreses de serveis auxiliars com BPS són les de control i informació en accessos, custòdia i comprovació de l'estat de les instal lacions en general i funcionament de les mateixes. Altres funcions són les realitzades en edificis particulars per porters, conserges i personal anàleg.

També es realitzen altres tasques com la comprovació i control de l'estat de qualsevol altre tipus d'immoble per garantir el seu funcionament i seguretat física. Les funcions de control de trànsit en zones reservades o de circulació restringida a l'interior de fàbriques, plantes de producció, urbanitzacions, i polígons industrials, on es controla la recepció de mercaderies, comprovació de visitants i orientació dels mateixos, així com les de control d'entrades, documents o carnets privats
 

SERVEIS DISPONIBLES:
Instal.lació d'alarmes d'intrusió , cameras seguretat ( CCTV) i connexió a Receptora d'alarmes .

 
 

 

 
Declaració de privadesa | Condicions d'ús
 
Copyright 2009 Tècnics Empordà S.C.